GODT FORNØYD: Ole André Bergem stod først på scenen sammen med bandet Hiawatha. Så testet han ut Basecamp, og var strålende fornøyd med opplevelsene. Foto: Øystein Jensen

Bergem og progrockbandet fanget publikum fra scenen på Livestocks første dag. Men Livestock er mer enn musikk – det fikk trommisen erfare i Tronsvanglia.

Stisykling passer for alle

– Dette var kjempestas. Jeg tenkte at jeg ville teste ut Basecampaktivitetene, siden det først var et tilbud her, sier Ole André etter en våt tur på Alvdals sykkelstier.

Han er ingen profesjonell syklist, og det var lenge siden sist han hadde sittet på en terrengsykkel, men på Livestock finnes aktiviteter som passer alle nivåer.

 – Jeg er nybegynner og trengte ikke tøffe meg. Det var en veldig kul løype og stien er kjempefin.

Foruten på sykkelstiene fikk Bergem også opp pulsen i buldreveggen på festivalområdet. Veggen har flere løyper, både for nybegynnere og de mer erfarne.

– Jeg ble litt ivrig, så det var tungt. Jeg har heller aldri buldret før, forteller Bergem.

Les også: Fikk drømmejobben som trommis på Livestock

Livestock som møtepunkt

Dermed fikk Ole André oppleve en komplett Livestock-pakke. For ham ble Alvdal og Livestock også et møtepunkt for gamle studiekamerater fra musikkonservatoriet.

 – Fem musikere og en lydmann som alle har studert sammen i Kristiansand møttes her på Livestock, så det ble nostalgisk og gøy, forteller en fornøyd Bergem og kunne konkludere med en fin festivalhelg på Alvdal.

VÅT TUR: Ole André Bergem fikk testet sykkelstiene i Tronsvanglia i herlig regnvær. Foto: Øystein Jensen

Av: Klara Skovro Thoresen