Bigbang

Bigbang, med kaptein Øystein Greni, har vært  en del av den norske folkesjela så lenge at man kan lett kan glemme hvilken imponerende merittliste de faktisk har. Klassikeren “Girl in Oslo” klatret til tredjeplass på VG-lista allerede i år 2000, og siden 2003 har samtlige seks albumutgivelser gått helt til topps.

Bigbang blir ofte, og med rette, kalt et av landets beste liveband, og det er i møte med publikum at trioen virkelig er i sitt ess.

Det finnes ikke mange band som har slått gjennom for alvor med et dobbelt livealbum, slik Bigbang gjorde med storselgeren “Radio Radio TV Sleep” i 2003. Båndet til publikum har bare blitt sterkere etterhvert som låtkatalogen har vokst til å romme stadig flere livefavoritter.

Da Bigbang slapp nytt album i mai 2019 – seks år siden sist – prøver de å gjøre det de er best på, ifølge Øystein Greni: spille “catchy rockemusikk som fungerer rått live”. 

Det er all grunn til å tro at vi får oppleve et band som ikke sparer på kruttet, når det skal presentere gamle og nye hits på Livestock.