Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers

Radiosketsjen som gikk for langt.

Norsk-Amerikanske Charlie Rackstead dukket første gang opp i NRK P1 programmet «Lønsj» i 2012, med sin misjon om å bringe Norske pop- og rockeklassikere ut til det brede lag av amerikanere, ved å oversette dem til engelsk og framføre dem på countryvis. Men formelen slo også an blant Norske musikkelskere, og siden den spede starten har det blitt to album, to TV-konserter på NRK1, utallige radioopptredener og utstrakt turnering på festivaler og scener over hele landet.

I dag framstår CR&TSR som et fullblods og drivende fett countryband med ekstrem sing-along faktor og særdeles smittende humør.

Og hvor enn man møter Nordmenn, møter man den samme kjærligheten til våre nasjonale sangskatter som «Forelska i lærer’n», «Splitter Pine», «Kjærlighetsvisa», «Liten Fuggel», «Hvis æ fikk være sola di» og mange, mange flere. Kjente og kjære låtskatter som får en ny dimensjon i møte med banjo, lapsteel og shuffletrommer, og engelske oversettelser i særklasse.

Etter at radioprogrammet «Lønsj» ble nedlagt i 2017 tok bandet en pause fra turneringen, men er nå aktive igjen både i NRK P1 sitt nye fredagsprogram «Kolafei» og på livescener over det ganske land.