Du og jeg og vi 2 –3 –4 til Kalvstock

Label : kalvstock

Konserten ”Du og jeg og vi 2 –3 –4” er en groovy barnekonsert for hele familien. (Den passer kanskje ekstra godt for de mellom 4 og 10 år)

I løpet av konserten får vi blant annet møte Mr. Regnværssky som ikke føler seg hjemme noe annet sted enn i ørkenen. Vi får også møte Fru Rosenstrøm som ikke er som andre fruer, hun pønsker nemlig på å rane banken. Musikerne Julie, Ellen og Elisabeth ender også opp i en spillende diskusjon om hvem som har de kuleste instrumentene, og hvem som kan spille fortest. Konserten varer i overkant av 30 minutter og inneholder mye bevegelse og humor. Barna får være med å ta kunstneriske avgjørelser under konserten.

Når ”Du og jeg og vi 2-3-4” kommer på besøk tar de med seg mange rare instrumenter, og inviterer store og små inn i et lekent og groovy univers. Konserten har tidligere blitt spilt både ved konserthus og på jazzklubber – og i oktober 2017 kommer det også plate med musikken fra konserten.

Ellen Brekken er fra Tynset, er utdannet ved Norges musikkhøgskole, og spiller både kontrabass, el-bass og tuba. «Du og jeg og vi 2 -3 -4» spiller hun sammen med Julie Falkevik Tungevåg og Elisabeth Mørland Nesset. Julie Falkevik Tungevåg er fra Måløy, er utdannet ved Utøvende rytmisk linje ved Universitetet i Agder og spiller piano og keyboard. Elisabeth Mørland Nesset er fra Oslo, er utdannet ved Utøvende rytmisk linje ved Universitetet i Agder og spiller trommer og perkusjon.

Alle foto: Signe Fuglesteg Luksengard.