Hanne Mjøen

I løpet av kort tid har Hanne Mjøen etablert seg som et nytt og spennende navn i den norske musikkfloraen. Med en stå-på-vilje utenom det vanlige har artisten fra Oppdal sluppet en håndfull singler og høstet lovord fra både norsk og internasjonal presse. Etter en vel gjennomført Norgesturné som oppvarmingsartist for Astrid S, og opptredener på festivaler som Slottsfjell, Findings, Vill Vill Vest og Trondheim Calling, ga Hanne Mjøen ut nok en singel i form av det søte slaget.

“Vanilla er på mange måter et synonym for noe som er kjedelig og vanlig,” forklarer Hanne om tittelvalget. “Så låten handler rett og slett om at man ønsker mer av noe som føles bra og spennende”.

Og mer spenning skal det bli for den 22 år gamle låtskriveren, skal vi tro The Fader. På tampen av fjoråret omtalte det amerikanske magasinet unge Mjøen som “one of the Scandinavian artists to watch in 2018”.

Hanne Mjøen lager høyenergisk popmusikk, med svulstige melodilinjer, følsomme tekster og et friskt produksjonsuttrykk. Nettopp dette uttrykket har fått produsenter verden over til å spisse ørene. Dette siste året har Hanne bidratt som låtskriver og sanger på utgivelser fra R3hab, Matisse & Sadko og Future Duper, og flere spennende samarbeid står for tur denne våren.