Livestock Basecamp byr på spektakulære naturopplevelser. Som festivaldeltaker kan du boltre deg i opplevelser uansett hvilket aktivitetsnivå som passer deg. I år legger vi enda mer til rette for familier. 

Basecamp er slett ikke bare for de erfarne eventyrerne. Aktivitetene passer for alle – barn som voksne, uansett aktivitetsnivå. Årets festival vil gjøre klatring og sykling enda mer tilgjengelig for familier. Derfor skreddersyr vi opplevelser og nybegynnerkurs for familier som sammen vil ut på klatre- og sykkelturer.

Og med årets nyhet, Kalvstock – en egen festival for barna, kommer også egen Basecamp for barna. Blant annet vil det bli familieyoga, hvor både nybegynnere og erfarne få utfordre seg med både kropp og sinn. Yoga er for alle, enten du vil slappe av, strekke litt på deg eller svette ordentlig.

Lær deg å klatre
Sykling og klatring har alltid vært viktige aktiviteter i Basecamp. Nå kommer flere guidede klatreturer og innføringskurs i klatring. Der får du som deltaker lære den grunnleggende teknikken for å kunne drive med klatring selv.

Tronfjell er et bra sted for å lære å klatre. Selv om det er et fåtall klipper som er utviklet for klatring, er det likevel nok av utfordringer. Desto bedre er mulighetene for buldring, og i spektakulære Jutulhogget tilbyr vi guidet buldresamling. Jutulhogget er et godt egnet område for buldring, og gir store variasjoner i både vanskelighetsgrad og klatretyper. Med eller uten erfaring, buldring passer for alle.

Stort løypenett
Alvdalsfjellene byr dessuten på fantastiske naturopplevelser og et spennende utvalg av sykkelstier. Med lett tilgang til det store løypenettet i Tronsvanglia, er dette et sjeldent godt tilrettelagt område i norsk sammenheng.  Utforløypene er som skapt for spennende fartsopplevelser. Her er en god blanding av flyt-løyper med broer og hopp, og naturløyper. Med bilvei helt opp til Trontoppen, får syklistene skyss opp av shuttle-biler.

_MG_6619

På festivalområdet kan du også boltre seg med aktiviteter som paintball, buldrevegg og skateramp.