Mange fullmåner har gått siden to engelske gutter møtte hverandre, en snill mann ved navn Murilo, og til slutt to norske jenter i Brasil. Guttene bodde lenge i huset til Murilo, og livet var et riktig brasiliansk eventyr. Men så en dag traff de engelske guttene de norske jentene, og ble forelsket, og de flyttet sammen til Norge. Der startet guttene Dan og Chris et band sammen som de kalte Casa Murilo, som betyr nettopp Murilo sitt hus.

Bandet fikk ganske fort et rykte på seg i musikk-Norge for deres energifylte show, og i 2014 har Casa Murilo nå turnért Norge på langs og tvers hele 5 ganger.

Casa Murilo fortalte dette eventyret på debutalbumet ”Lifting Ships” som ble strålende mottatt i 2011. De begynte å turnére landet rundt med en gang, spilte mange festivaler, ble playlista på NRK P3, og er blant pionérene av det nå så populære konseptet ”house party-tours”, som kort forklart går ut på at artisten spiller private konserter hjemme i stua til fansen. Casa Murilo har siden 2011 spilt hele 6 house party-tours, og fenomenet har spredd seg til flere band i Norge.

Med andrealbumet ”The Rise and Fall (Sony Music) fikk de to nye radiohits, flere TV-opptredener (bla NRK Lindmo med intervju og spilling), bandet spilte på Hovedscenen under Øyafestivalen, konserter i Tyskland, Nederland, Storbritannia, Sri Lanka, samt 17 shows på 14 dager i Bangladesh og India, samt mer enn 50 konserter i Norge.

Det tredjealbumet ”Ignition” via Cosmos Music ble sluppet 26. september 2014, og de har siden vært på en akustisk turné rundt i landet.

Facebook: www.facebook.com/casamurilo

Instagram: @casamurilo

Twitter: @casamurilo