Lise-Linn Hjertås Carlsen er klar for å ta over som ny festivalsjef. Foto: privat

Lise-Linn Hjertås Carlsen (28) har stor lidenskap for livemusikk og digger festival. Med blant annet to bachelorgrader og erfaring fra England i bagasjen, kommer hun flyttende til fjellregionen i januar for å ta fatt på jobben som ny festivalsjef for Livestock.

 – Jeg gleder meg veldig til å starte arbeidet sammen med arrangørgruppa, og å skape fantastiske opplevelser for festivaldeltakerne, sier Lise-Linn Hjertås Carlsen.

Hun kommer fra Alver kommune utenfor Bergen, og er ikke kjent med fjellregionen eller festivalen fra tidligere. Likevel lar hun seg begeistre, og er ivrig etter å bygge videre på Livestock som ett av mange trekkplastre til regionen.

– Jeg synes Livestock er en veldig spennende festival med engasjerte mennesker, god musikk og fantastisk natur. Jeg ønsker å bygge videre på potensialet til Livestock som et trekkplaster for å vise frem hva fjellregionen har å by på av lokale talenter og unike naturopplevelser, og selvfølgelig gi alle festivaldeltakerne en rå musikkopplevelse, sier Hjertås Carlsen.

Med utdannelse fra markedsføring og ledelse fra Lillehammer, ett års utdannelse innen musikk, markedsføring og turisme fra New Zealand og sist en bachelor i musikkpromotering fra Southampton, er det liten tvil om at hun vil være et friskt pust i videreutviklingen av den unike festivalen i Alvdal.

– Jeg har lidenskap for livemusikk og har hatt noen av mitt livs beste opplevelser på festival. I bagasjen har jeg to bachelorgrader med fokus på opplevelsesutvikling og musikkpromotering, samt erfaring fra å jobbe med band og artistutvikling og i produksjonen på større musikkfestivaler i England, forteller hun.

Livestockfestivalen opplevde i 2019 et rekordår på de fleste plan, og er blitt en møteplass på tvers av generasjoner med eventyrlige kombinasjoner av musikk og natur. Men fortsatt er det en festival med stort potensiale, og Livestock-styret har forventninger til at Hjertås Carlsen kan få Livestock til å blomstre enda mer i tiden fremover.

– Vi håper at hennes bakgrunn og de egenskapene hun har vist på intervju vil tilføre veldig mye til Livestock og gi oss et løft i årene som kommer, sier en fornøyd styreleder Hans Steien Rasmussen.