Ta del i sommerens morsomste festivaleventyr: meld deg som frivillig til Livestock og opplev mange spennende aktiviteter, og toppartister som Vazelina Bilopphøggers, Valentourettes, Raga Rockers, The Dogs og Stein Torleif Bjella på nært hold.

Endelig kan du melde deg som frivillig til årets festival, og vi har mange spennende jobber å by på. Stedet er Stormoen skytebane i Alvdal. Både før, under og etter festivalhelga 13. – 15. juli trenger vi 250 flinke mennesker til å hjelpe oss med å lage festival.

Å være frivillig er gøy

– Det er dritkult å være på Livestock, men desto kulere er det å få være med å lage festivalen. Det morsomste er å komme til skytebanen i begynnelsen av uka, for så å se at festivalen er i gang på fredagskvelden, publikum som siger på, et skikkelig fett band står på scena og alle er i festivalstemning. Det er utrolig fint å se hvor mye som skapes av alle frivillige sammen i løpet av de få dagene, sier frivilligsjef Eline Weidemann Stølan.

Så, går du med en fotograf i magen? Liker du å utfolde deg kreativt? Ønsker du å lære bartending? Er du god til å passe på at alle har det bra – enten de er artister, frivillige eller publikum? Eller er du glad i å holde på med fysisk arbeid i et sosialt miljø? Da trenger Livestock deg! Og du trenger oss, fordi frivillig arbeid er viktig og lur erfaring, og kommer godt med på cv’n. Og her er det noe for alle, vi trenger frivillige i mange forskjellige funksjoner.

Vær tidlig ute

Hvert skift er normalt på åtte timer, men det kan variere på de ulike vaktene. Som lønn får du festivalpass for hele helga, og mat og drikke under arbeidet. Det er en god deal, synes vi. Frivilligsjef Eline anbefaler folk til å jobbe flere vakter, slik at de blir kjent med festivalen fra flere sider.

– Det skjer ofte at folk synes det er så moro å jobbe skiftet sitt, at de angrer på at de ikke tok på seg mer.

Hun oppfordrer samtidig folk til å ta kontakt dersom man har en god idé til hvordan man kan bidra til festivalen.

– Det er veldig viktig for oss å få på plass de frivillige så tidlig som mulig, slik at vi kan lage festivalen best mulig når oppriggsuka begynner. Dessuten er det større sjanse for å få den jobben man vil ha, dersom man melder seg tidlig, sier Eline Weidemann Stølan.

Registrer deg som frivillig!

Ta kontakt med frivilligsjef Eline Weidemann Stølan på eline@livestockfestivalen.no for tips og spørsmål!