Foto: Øystein Jensen

 

POM POKO

Livestocks barne- og familiefestival får ny arena når vi flytter oss til Storsteigen videregående skole. 

RASMUS OG VERDENS BESTE BAND

 – Kalvstock 2019 blir en dag fylt til randen av opplevelser – både for øret, kroppen og magen, sier Kalvstock-sjef Siri Beate Fossum om årets utgave av Livestocks egen festival for de minste, 13. juli.

Musikalske attraksjoner
Vi er sikre på at festivalen vil få et nytt løft når vi flytter til Storsteigen etter to år ved Aukrustsenteret. Kalvstocksjefen kan allerede røpe mange godbiter på programmet til årets festival.

– Vi er superglade for å få Rasmus og verdens beste band til Kalvstock i år. De er ett av norges mest kjente barneband, og har blant annet tre Spellemannspriser i bagasjen, forteller Fossum.

I tillegg får Kalvstock besøk av det fremadstormende bandet Pom Poko, som spiller musikk både barn og voksne kan danse til.

Masse gøy å finne på
Som vanlig blir det også mange spennende aktiviteter for barna. Når vi flytter til Storsteigen kommer også flere nye og morsomme aktiviteter til, lover Kalvstock-sjefen.

SIRI BEATE FOSSUM

– Barna kan bryne seg på Kalvstock sin egen klatrevegg. De kan utfordre seg selv i sykkel-løype, som Kalvstock presenterer i samarbeid med Team Ahlsell Cube. Og du kan gå innom Lydskaperverkstedet og lage rare lyder og instrumenter av alle slags pussige ting. Eller lage ditt eget kunstverk av det andre ikke vil ha og har kastet. Dette er bare noe av det du kan oppleve på Kalvstock, sier hun.

Familieovernatting
En av årets Kalvstock-nyheter er familie-overnatting. På vår egen elvecamp kan man leie oppsatt lavvo, ta med eget telt, eller man kan leie internatrom på Storsteigen.

– Kalvstock legger opp til en helg som passer hele familien, og frokost er inkludert i alle overnattingsalternativer, forteller Livestocks festivalsjef, Anne Linn Vingelsgård Schärer.

Mat og miljø
Festivalsjefen forteller også at mat og miljø er viktig på Kalvstock, som på Livestock for øvrig.

– Vi ønsker å lage lokal mat og bruke lokale leverandører og samarbeidspartnere. Vi mener at Storsteigen gir Livestock en kompakt og god arena for det mangfold av aktiviteter som vi ønsker å tilby, sier Schärer.