single-image

Kalvstock – barnas egen festival!

PROGRAM

Se program

ARTISTER 2019

Pom Poko
Pom Poko er et av de norske bandene som har bemerket seg kraftig i det siste, selv om det bare har eksistert i knappe to år. Bandet beveger seg mellom det lekne og det dramatiske med referanser til støy, kraut og 80-tallspop. Med spretne gitarriff, rett i trynet-vokal og sjuke rytmer tar Pom Poko deg med på en uforståelig reise du sent vil glemme.Pom Poko har utspring fra jazzlinja i Trondheim, bestående av Martin Miguel Tonne, Jonas Krøvel, Ola Djupvik og Ragnhild Fangel Jamtveit.

Rasmus og verdens beste band
Rasmus og verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim. Bandet lager ofte barnesanger med skråblikk på temaer som sjelden tas opp i barnemusikk –for eksempel «Fyllikan i bakgården», «Farmor og mormor» og «Husarrest». Sangen «Verdens fineste katt» har lenge blitt brukt av Blå Kors i Trondheim, i terapi med barn som har mistet nære pårørende. Med 20.000 solgte plater, turneer Norge rundt, egen musikal og mengder med barne TV-musikk for NRK Super har bandet blitt rost av kritikerne. I 2010 fikk de også Spellemannsprisen for «Puppan te pappa»

MAT OG DRIKKE

For sultne og tørste kalver
I kantina på Storsteigen vil de dyktige folka fra Gaia servere god og næringsrik mat. Ute kan du gå til stasjonen for frukt og grønt, og plukke dine favoritter. På Røros brus sin vanningsstasjon kan du slukke tørsten, og på fôrbrettet får du kjøpt mat i farten. Kjøl deg ned ved Kalvstocks egen fryseboks med is.

AKTIVITETER

Se hva du kan gjøre