Kalvstock – barnas egen festival!

Kalvstock er Livestock for de minste – en helt egen festival for barn og barnefamilier, spekket av musikk og aktiviteter.

Kanskje den beste dagen i sommer?

Som et lite miniØya i Nord-Østerdalen ønsker Kalvstock å være et spennende tilbud for alle barn. Ta med deg mamma og pappa, bestemor og bestefar, søsken og alle andre du finner på din vei, til Aukrustsenteret 13. juli 2019. Man kan også kombinere med et besøk på senteret. Da er det bare å kjøpe kombibillett.

Er du glad i musikk? Kom og hør dyktige musikere synge og spille fjollete, tullete, fengende og kule sanger. Ikke for de voksne, men for deg.

Bruker du å bli sulten når du har det gøy? Da kan du kjøpe deg noe godt å spise, eller kanskje en smoothie høres bra ut. Fyll dessertmagen med is, eller kanskje med sukkerspinn?

Vil du leke og finne på morsomme ting? Hele festivalområdet vil være spekket av aktiviteter for små og store. Seil nedover Glomma som en sjørøverkonge. Fisk en ørret. Bli “brennmerka” med Kalvstock-logoen. Spill Giga-Jenga og vær den beste til å lirke ut klossene. Bli malt i ansiktet som en løve, eller kanskje en sommerfugl. Hopp i høyet, eller kos med dyra. Skjer det mer? Så klart, men noe må jo spares til festivaldagen.

Vi håper å se akkurat deg der. Vi ses!