Rafting

I år kommer Heidal rafting med hele tre båter og guider – klare til å ta med dere med i strømmen på Glomma. Det vil bli utlån av våtdrakter, redningsvester og hjelmer.

Aktiviteten er i følge med ledsager og tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne.

Klatring

Kommer du helt til topps i Kalvstocks egen klatrevegg? Her kan du utfordre kroppen og høydeskrekken. Våre flinke sikrerer loser deg så høyt du vil, og trygt ned igjen.

Kalvstock på hjul

Team Ahlsell Cube og Livestock legger ut på sykkeltur for de minste på Tronsvangen søndag 14. juli  kl 11 – 13.

Dette blir en morsom opplevelse i spennende og variert terreng, med hyggelige og erfarne guider – en fin introduksjon for barn som ønsker å utforske gleden av å forsere stier på sykkel!

Tilbudet er GRATIS og passer både erfarne og uerfarne barn med en stisyklist i magen.

TingKlang

Er det lyd i alle slags ting? Jon Halvor fra Drivhuset har med seg mange ting laget av metall, plast og tre. Sammen med deg skal han finne ut hvordan vi spiller på alle disse tingene, og hvordan vi setter lydene sammen til musikk!  Det er gøy å spille sammen – særlig når du selv bestemmer hvordan musikken skal bli. Musikerne har funnet saker på loppemarkeder og bruktbutikker, og har valgt ut det som har fine eller overraskende lyder. Finner man noe som sier pling, gong, ritsj, bang eller plopp? Noe må man slå med pinner eller stryke med en bue? Kom innom TingKlang og lek med lyder og musikk.

Skaperverksted

SkrotKunst – Stine Akeren Bjordal og hennes makker lager de kuleste ting av skrot og skrap sammen med deg.

Ansiktsmaling og utkledningskiste

Tynset barne og ungdomsteater (TBUT) kommer til årets Kalvstock med ansiktsmaling og utkledningskiste. Bli malt som katt, hund eller kanskje en sommerfugl. I kista finnes det mye rart som kan forvandle deg om til hva som helst.

Alvdal bondelag

I år som i fjor og som i forfjor er heldigvis Alvdal bondelag på plass. Her kan du hoppe i høyet, kjøre trøtraktor, kose med dyr og kanskje prøvesitte en traktor.

NØK energisenter

Energiske aktiviteter: skyt på blink med en kjempesprettert, vær superstø på hånda så du ikke kommer borti røret, lag en vanntornardo, eller prøv Van der graaf generatoren.

Rævkroklosjen

Her er det bare å la seg (om)vende. Lær deg å bli en racer på rævkrok. Kanskje du til og med vil driste deg til å stille på Kalvstockmesterskap i rævkrok, og bli den første KS-mesteren?

Superdupermegafantastisk avfallsmaskin

I samarbeid med FIAS skal vi gjøre det lett som en plett å levere søppel. I ekte Reodor Felgen-stil kan barna lære de voksne å sortere søppelet ordentlig.

Rebusløp

Barnas turlag tar deg med på rebus.

Balansekunst

Gå på line for å øve deg på balanse.

Kalvebingen

Trygge aktiviteter i skyggen for de aller minste (0-3 år)

Lesekrok

Tynset bibliotek har med bøker til en hyggelig og rolig lesekrok. Slapp av med en god bok, eller bli med på høytlesning.

Skyt på blink

Prøv å treff blink med Fåset skytterklubb.

Kalvemønstring

Morsomme aktiviteter tatt rett fra TV-serien Mesternes Mester.

Tilbake i tid

Alvdal bygdekvinnelag tar deg med i en barndom uten datamaskin og TV-spill, med lek for både store og små.

 

OG MANGE FLERE AKTIVITETER