Foto: Klara Skovro Thoresen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God mat og drikke er en vesentlig del av den gode festivalopplevelsen. På Livestock kan du spise deg mett på lokalprodusert og smakfull mat og drikke fra Fjellregionen. I lavvoen inviterer Søberg gård til stemningsfulle matopplevelser med en tre-retters middag.

I naturlige opplevelser kan du nyte skogens råvarer – servert på en røff og spenstig måte. Søberg gård ånder for lokalprodusert mat, og har i år gleden av å by på en tre-retters bordsetting på Livestock lørdag 14. juli kl 16.30–18.30. 

Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk har plukket ut øl som passer til kveldens smaker. Bryggerimester Lars- Eric Granqvist byr på historier og kunnskap om øl og smak. Rørosmeieriet vil gjennom alle rettene by på sine produkter i takt med naturen. Stensaasen Reinsdyrslakteri byr på smaken fra fjellet gjennom helgrillet reinsdyr.

Pris pr. kuvert:  Kr. 495,- ink. ølsmaking, ekskl billettavgift. Billetter til bordserveringen med Søberg gård kjøpes på Hoopla.

Forrett:

Nostalgisk smak fra setra m/røkt spekeskinke fra utegående gris på Tolga.

Mandelpotet fra Alvdalsbygda og flatbrød.

Hovedrett:

Helgrillet rein fra Stensaasen Reinsdyrslakteri m/både rot og grønne – saker.

Dessert:

Tjukkmjølksdrøm toppet med skogens bær.

 

 Velkommen til en kortreist mat- og historiefortelling!