VELKOMMEN TIL HELDAG I SKOGEN

Etter fjorårets suksess med «Helaften i skogen» utvider vi og rigger opp til HELDAG på Stormoen skytterbane. Vi kan blant annet røpe at Chris Holsten, Tuveia og Alvdalspodden med Travellin` Imbesilles skal komme for å skape en helt spesiell opplevelse. Så sett av lørdag 10.juli- det er kun et begrenset antall plasser.

– Arrangørgruppa har jobba knallhardt, og vi er veldig stolte av å kunne ønske velkommen til en magisk heldag, og faktisk kunne gi et tilbud til alle aldre! Det blir en tredelt dag, en barneforestilling på dagtid, en ungdomskonsert og en kveldskonsert. Selv om arrangementet er i mindre skala i år blir det en stor opplevelse for de heldige som får tak i billett, sier festivalsjef Sunniva Brennmoen Strypet.

Særdeles god og bred underholdning

Chris Holsten er mannen som har herjet hitlistene de siste årene, og vant Spellemannprisen for Årets låt i 2020. Vi gleder oss til han skal entre scenen med fullt band, blåserekke og skikkelig lysshow- og skape en helt spesiell stemning. Tuveia er en trio som består av Roar Galaaen Bredalslien, Kristian Galaaen Bredalslien og Bendik Johnsen. Tuveia var sist å se i Melodi Grand Prix med låten «Bli med meg på gar´n» og har gitt ut flere låter på kav dialekt siden de ga ut sin første låt i 2013.

I tillegg til Chris Holsten og Tuveia kommer også AlvdalsPodden med Travellin`Imbesiles. Alvdalspodden startet opp våren 2020 av initiativtakerne Simen Nyhus og Halvor Riset Granrud. Dette er en podcast for og med Alvdøler, enten du er av typen som har bodd i bygda hele livet, utflytter eller innflytter uten noen forankring overhodet. Travellin`Imbesiles har turnert rundt i Østerdalen i over 30 år med Nord-Døler i alle aldre stemmende i. De har regjert på Hedmarkstoppen i over 52 uker.

– Jeg har ståltro på årets lineup! Jeg tror det vil være noe for enhver smak, og jeg er sikker på at det blir et forrykende show med masse energi og god stemning. De 200 som klarer å kapre til seg billett i år har virkelig noe å glede seg til, sier festivalsjefen.

Tar smittevern på alvor

Livestock tar selvfølgelig hensyn til smittevern, og er godt forberedt til arrangementet. De som kommer på årets Livestock kan dermed føle seg helt trygge og ivaretatt.
– Det viktigste for oss er at publikum er trygge og ivaretatt på våre arrangementer. Vi har et godt samarbeid med kommuneoverlegen i Alvdal og følger med på nasjonale og lokale retningslinjer til enhver tid, avslutter Sunniva Brennmoen Strypet.

Billettsalget starter onsdag 16.juni kl.19.00, og de finner du her: https://livestock.hoopla.no/sales/883046830