Nå er det kun noen dager igjen til påskas høydepunkt, Livestock kick-off 2015.

Kick-offen bli arrangert ved Savalen skianlegg skjærtorsdag(2. april), og blir en dag fylt med lek og musikk for folk i alle aldre. På scena får vi i løpet av dagen tre forskjellige band som alle som en kommer til å skape god stemning. Presentasjon av bandene finner du lenger ned.
I tillegg kan du være med på aktiviteter som tønneskirenn, akebrettslalom og kåring av “savalens sterkeste”. Vi stiller med utstyret som trengs.

Arrangementet er gratis, så her er det bare å møte opp.
Det vil bli salg av mat og drikke.

Progam skjærtorsdag:

kl 13.00: Arrangementet starter.
kl 13.00: Konsert med Dekka&Slekta
kl 13.45: Konsert med Skart
kl 15.00: Konsert med Frode Alnæs
kl 13.00 – 15.00: Påskeaktiviteter for hele familien (tønneskirenn, akebrettslalom og “savalens sterkeste”)
kl 13.00 til 18.00, første etasje av kroa er åpen med servering av drikke både med og uten alkohol.

 

Bandene: 

Dekka&Slekta:

Bandet består av 5 jenter med tilhørighet til musikklinja ved Nord-Østerdal videregårende skole. Dette er Ann Jorunn Røe, Guro Tronsmoen, Oda Tangen, Ragnhild Moan og Tora Trønnes Lilleeggen. Gjennom et flott vennskap skaper de flott musikk som får det til å rykke i rockefoten.

Skart:

Vi er et band på 4 stykker fra Fåset, Tynset og Grimsbu; Bendik Qvam, Magnar Torkildsen, Simen Vangskåsen og Håvard Moe. Vi spiller for det meste funk, blues og rock. Vi lover en setup med musikk som alle kommer til å digge!

Frode Alnæs:

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en sanger med særpreg. I mer enn 30 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør. Les mer om han her.