Dette synes folk om å være medlem i arrangørgruppa:

«Lærerikt, morsomt, sosialt og givende! Kult å være med å skape noe!»

«Veldig fin gjeng å være med, godt miljø og trivelige folk! Det er like moro å arrangere som å delta.»

«Jeg lærer! Jeg har fått erfaringer og kompetanse som jeg ikke hadde kunnet tilegne meg på noen annen måte, jeg har lært masse om det å arrangere festival generelt, og jeg har lært masse om samarbeid og delegering. I tillegg har jeg fått bli kjent med en fantastisk gjeng mennesker.»

«Sosialt. Veldig bra gjeng i arrangørgruppe. En av de kuleste og mest gjennomførte arrangementene i fjellregionen. Får sjukt mye bra tilbakemeldinger av folk og artister. Artig å være på “andre siden” av en festival».

Ønsker DU å bidra til å skape en arena for musikk og aktivitet i Nord-Østerdalen? Livestock trenger nettopp deg!

Har du lyst til å lære mer om markedsføring? Ønsker du erfaring innen sponsorarbeid? Hva med å få relevant arbeidserfaring gjennom å organisere en barnefestival? Eller kanskje du vil prøve deg som aktivitetsleder? Nå ser vi etter deg som ønsker å være med på å skape Fjellregionens feteste festivalopplevelse!

Livestock er en frivillig forening, og består av et styre som er ansvarlig for drift – samt en arrangørgruppe med unge Nord-Østerdøler som jobber aktivt gjennom hele året. De har selv tatt del i kulturlivet i regionen gjennom å arrangere konserter, spille i band og drive aktivt med friluftsliv.

I dag består av arrangørgruppa av 17 stykker, og i løpet av festivalen bidrar rundt 200 fantastiske frivillige. Livestock lever og brenner for å lage et best mulig tilbud for sine besøkende og deltagere, og investerer alltid et eventuelt overskudd i å forbedre festivalen. I 2017 ble også Kalvstock startet, for å skape et tilbud til barn og barnefamilier i regionen.

Som en del av arrangørgruppa kan du jobbe med alt fra markedsføring, reiseliv, booking og sponsorarbeid, til å planlegge aktivitetene vi tilbyr. Det er et givende og lærerikt arbeid, og du kan selv bestemme i hvilken grad du ønsker å bidra. Vi er opptatt av å ha det gøy, og at man skal få mulighet til å videreutvikle festivalen utfra egne forutsetninger, ideer og tanker. Kanskje du er i utdanning innenfor et kreativt eller administrativt studie? Bruk din kunnskap og skaff deg erfaring gjennom Livestock!

Dette får du ved å være med i arrangørgruppa:

– Verdifull erfaring til din CV!

– Sosial og lærerik deltagelse på 3 obligatoriske møtehelger i året.

– Være med på kurs og konferanser innenfor ditt felt

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til annelinn@livestockfestivalen.no, eller ring 95017588.