Foto: Klara Skovro Thoresen

Foto: Øystein Jensen

Vi har fortsatt flere ledige frivilligposter å fylle opp både torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag – men aller flest ledige er på lørdag som vakter, i billettsalget, akkrediteringa og baren – både på dagtid og kveldstid.

Vi mangler spesielt mange frivillige til disse vaktene:

Opprigg og nedrigg av scene, lyd og lys
Opprigg og nedrigg av scenene, under instruksjon fra Norsk Produksjon. Planlagte skift opprigg: onsdag 12-18, torsdag 11:30-18. Planlagte skift nedrigg: natt til søndag 01-05, søndag 10:30-18

Bussvakter
Vakt på festivalbusser til og fra Livestock. Her trenger vi noen som kan ta ansvar og holde orden på bussene som kjøres fra festivalområdet kl 02:00 hver kveld. En buss til Kvikne, en til Røros, og en over Folldal til Oppdal. Vakter som tar denne jobben får gratis buss til og fra festivalen samme dag, samt festivalpass for hele helgen, og mat og drikke på festivalen dagen man jobber.

Akkreditering
Ta imot artister, frivillige og andre som ikke er vanlig publikum, i egen inngang ved skytterhuset. Registrere ankomst i system og tildele riktige tilganger og gi informasjon. Åpne og lukke port for artister og arrangører til egen parkering. Planlagte skift: Fredag 11-19 og 19-03, lørdag 11-19 og 19-03.

 

REGISTRER DEG SOM FRIVILLIG  

 

Ta kontakt med frivilligsjef Eline Weidemann Stølaneline@livestockfestivalen.no eller 40639858 dersom dere er interessert eller har spørsmål!

Les også mer om frivilligpostene!