Tidligere workshop med Livestock på Nord-Østerdal videregående skole.

Er du nysgjerrig på hva det innebærer å være frilansmusiker, låtskriver og produsent? For å få svaret kan du delta på gratis workshop i regi av Livestock og musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole 27.februar.

Årets foredragsholder er den eminente frilansmusikeren, produsenten og låtskriveren Olav Tronsmoen fra Alvdal – som selv gikk musikklinja på Nord-Østerdal videregående skole. Etter videregående flyttet Olav til Oslo, og siden den gang har han dyrket sin lidenskap og interesse for musikk. Denne mannen har spilt med artister som Maria Mena, Askil Holm, Gabrielle, Karpe Diem, Venke Knutson, Eva & The Heartmaker, Chris Abolade og Ina Wroldsen.

– Vi er sikre på at folk kan lære mye av dette unike musikalske talentet som har jobbet målrettet og hardt for å nå sine drømmer. Han er allerede å regne som en stor inspirasjon for mange. Vi gleder oss veldig og håper så mange som mulig tar turen for å bli inspirert, sier festivalsjef Lise-Linn Hjertås Carlsen.

Program:
11.45 – 12.15: Festivalsjef for Livestock, Lise-Linn Hjertås Carlsen, snakker om festivalen
12:15 – 13:45: Olav Tronsmoen snakker om veien fra Nord-Østerdalen og musikklinja til å kunne leve av å være frilansmusiker. Han vil også gå i dybden på låtskriving og produsering med artister.
 

Dato: 27.februar

Tidspunkt: 11:45 – 13:45

Sted: Nord-Østerdal videregående skole