single-image

Bli med på workshop!

12. april inviterer Livestock og musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole alle musikkinteresserte i fjellregionen til gratis workshop. Formålet er å skape en årlig samling for å gi faglig og inspirerende input til musikkmiljøet i fjellregionen. Dagen arrangeres i samarbeid med MØST, KOMP og Tempo.

Sted: Nord-Østerdal videregående skole
Tidspunkt: kl. 08.00 – kl. 14.30.
Lunsj: kl. 11.30-12.00. Man får kjøpt lunsj og kaffe i skolens kantine.

Livestock workshop er gratis og åpen for alle, men med bindene påmelding.

Program:

Kl. 08.00 – 08.45
Presentasjon av Livestock

Kl. 08.45 – 11.30
Rask guide til musikkbransjen

Foredragsholdere: Oda Sofie Aaring og Renate Eggan, Tempo

På dette foredraget gir Oda og Renate oss en rask guide til musikkbransjen. For det er en jungel der ute! Hvor kan man henvende seg om man ønsker å søke penger? Kan man få hjelp til å booke konserter eller registrere låtene sine? Er det forskjell på et plateselskap og et management? Og hva er egentlig Gramo og Tono? Oda og Renate fra Tempo kommer på besøk for å svare på alle disse spørsmålene og vise vei igjennom jungelen.

Kl. 12.00 – 14.30
Scenefremførelse og konsertproduksjon

Foredragsholder: Kristoffer Lo

Kristoffer Lo har bred konsert- og komponisterfaring fra band som Highasakite, Pelbo og Sunswith. Han er utdannet fra Jazzkonservatoriet i Trondheim, og har redefinert bruken av tuba og dens rolle i band. Kristoffer kommer til å fortelle om erfaringer og tips han har plukket opp underveis i karrieren!

Ønsker du å melde deg på?

Send en e-post til annelinn@livestockfestivalen.no med navn, telefonnummer og en setning om hvorfor du ønsker å delta.