BRETTER OPP ERMENE: NØK stiller med flere frivillige til Livestock 2019, og håper flere gjør det samme. Foto: Lars Vingelsgård/Alvdal midt i væla

18 ansatte hos NØK tar i et tak og bidrar med frivillige hender på årets Livestock. Nå håper kraftlaget at det vil inspirere flere til å gjøre det samme.

– Vi feirer 75 år med å gi Di Derre til våre kunder på Livestock, og det blir ikke bursdag uten at bursdagsbarnet er tilstede. Vi er stolte av at ansatte stiller opp dugnad, og nå håper vi flere vil gjøre det samme, sier Merete Hektoen, markedssjef i NØK.

Trenger 450 frivillige

Livestock trenger 450 frivillige for at årets festival skal gå rundt, og derfor er initiativet fra NØK svært kjærkomment.

– Livestock er drevet av frivillighet, og engasjementet fra næringsliv er så inspirerende å se – jeg blir veldig imponert. At alle tar i et tak viser at festival er ønsket. Det betyr også at vi kan levere en enda bedre festival tilbake til regionen, sier festivalsjef Anne Linn V. Schärer.

Også frivilligsjef i Livestock, Eline Stølan, roser NØK.

– Vi er strålende fornøyde med at NØK stiller opp med mange frivillige. Livestock er ingenting uten alle de frivillige som sørger for at festivalen går rundt!

Trenger enda flere

Livestock trenger fremdeles flere hender, og de håper nå at flere blir inspirert av NØK. Stølan forteller at det spesielt er behov for folk torsdag og søndag, og at det er mange ulike oppgaver som skal fylles.

– For et frivilligskift får du festivalpass hele helga, inkludert inngang på barnefestivalen Kalvstock – så dette er den perfekte måten å oppleve hele festivalen på, sier hun.

BLI FRIVILLIG