Foto: Gitte Johannessen

75-åringen NØK Kraftlag feirer med å gi en gavepakke av en konsert tilbake til kundene sine. Fredag 12. juli serverer NØK Di Derre på Livestock.

 – Vi kunne arrangert en stor middag med lange taler til spesielt utvalgte gjester i vårt jubileumsår, men vi velger heller å gi en opplevelse til alle våre kunder. Musikk går inn hos de fleste, og Di Derre favner bredt, sier Ivar Often i NØK.

En gave til folket

NØK er en av Livestocks viktige samarbeidspartnere, og sammen har de jobba for å gi mest mulig tilbake til publikum. Idet kraftlaget fyller 75 år, og med et ønske om å gi noe til kundene, falt valget på en konsertopplevelse.

– NØK og Livestock har mye til felles. Verdiskapning og engasjement står sentralt hos oss begge, så dette samarbeidet er vi veldig fornøyde med. Det betyr at vi kan gi enda flere fantastiske konsertopplevelser til publikum, sier festivalsjef Anne Linn Vingelsgård Schärer.

Appellerer til mange

Di Derre er dessuten et band som leverer bredt og som mange er glade i.

– Vi hadde et ønske om å bidra til noe som har deltakelse fra hele region og som samtidig appellerer til flere generasjoner. Livestock ble derfor et naturlig valg for oss, med stor frivillighet og et stort hjerte for Nord-Østerdal. Festivalen er en av de arrangementene som gjør regionen enda mer innholdsrik og til et godt sted å bo. Vi gleder oss, sier Often.

Les mer om Di Derre.

KJØP FESTIVALPASS