Piknik

Livestock gir dere hele fem nye band som vil gjøre årets musikalske opplevelse bredere og bedre. Og hvilke artister det blir!

Etter suksessen med Hematt på Vulkan i Oslo kommer publikumsfavorittene Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers til Alvdal i sommer.

– Bandet fra Minnesota (eller var det p1?) tolker norske klassikere med nord-amerikanske øyne, og leverer et show som setter selv personer med den sterkeste leddgikt i bevegelse, sier Andreas Borkhus Tronsgård i bookinggruppa.

Kreative og gærne Pom Poko tar turen til Alvdal for å levere en rockepakke helt ulikt det bookinggruppa tidligere har sett. Med sin ferske debutplate har de høstet enorm tilbakemelding, og blir nok et viktig band i norsk rock fremover.

Piknik fra Trondheim tar også turen. De spiller deilig norsk sommerpop i solen. DÅM leverer catchy rap, og det på ekte gudbrandsdøl (en kombinasjon som låter dynamitt), sier Tronsgård, og legger til:

– Sist, men ikke minst: For å avslutte årets festival kommer endelig de lokale favorittene AK tilbake til Stormoen Skytebane.

Og som om ikke det var nok kommer det flere artistslipp fremover, så følg med!

Få en forsmak på Livestock 2019 på Spotify og kjøp billetter på Hoola.