I år, som i fjor, tilbyr vi ølsmaking under Livestock. Nytt av året er at også Rørosbryggeriet kommer med noen av sine ølsorter. Du vil sammen med flere typer godt øl fra både Atna og Røros bli servert spekemat, samt en liten time med foredrag hvor du vil få et innblikk i bryggeprosessen av de ulike øltypene.

Ølsmakingen vil foregår på festivalområet både fredag og lørdag.

Fredag 8. juli kl. 18.00 – Ølsmaking med både Atna Øl og Rørosbryggeriet
Lørdag 9. juli kl. 16.00 – Ølsmaking med Rørosbryggeriet
Lørdag 9. juli kl. 17.00 – Ølsmaking med Atna Øl

Pris: 350 kr per pers. (eks. bill.avg.)

Kjøp plass her

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Øystein Jensen, Livestock 2015

 

Rørosbryggeriet

Historien om Rørosbryggeriet strekker seg helt tilbake til 1900, da som Røros Mineralvannsfabrikk. Gjennom årene har fabrikken både utvidet sortiment og produksjonskapasitet, og er dag et bryggeri med fokus på ekte håndverksøl med ny oppskrifter basert på gamle øltradisjoner fra Røros-traktene. Øltypene er utviklet for å passe til ulike typer mat, og med hver øltype får du med deg en smakebit av røroshistorien. Ølet finner du i ledende butikker, delikatesseforretninger, puber og restauranter over hele landet.

Les og lær mer om Rørosbryggeriet her.

Atna Øl

Atna Øl er et lite bryggeri som vil vise at man kan produsere godt øl langt fra urbane strøk. Bryggeriets tradisjoner strekker seg tilbake til den gang da det var skysstasjon på Atna, og det var mange som gledet seg til et stopp og en matbit med god drikke til. I dag brygger Atna Øl et rent og friskt øl med spor av villmark som passer til norsk tradisjonsmat.

Les og lær mer om Atna Øl her.