Foto: privat

Livestock utvider og har nå flere spennende roller å fylle i vår frivillige arrangørgruppe. Dette er perfekt for deg som ønsker å skaffe deg erfaring innen arrangørfeltet eller bli bedre kjent med mulighetene i vår region!

Du er ung, nysgjerrig og engasjert i å skape et musikk- og aktivitetstilbud. Du trenger ikke å ha erfaring fra festival, men du må ha et ønske om å lære og bidra. Livestock er også en perfekt mulighet for deg som vil få mer kunnskap innenfor et interessefelt – eller påbegynte studier.

Livestock-gjengen preges av et godt miljø, og vi ønsker alltid å ha med nye på laget. Det er først og fremt sosialt og artig å være med! Som medlem i arrangørgruppa er du forpliktet til å delta på tre obligatoriske møter i året, i tillegg til en ukes avvikling av festivalen i juli.

 

Vi kan tilby:

  • Et inspirerende og humørfylt miljø
  • Gratis kurs innenfor ditt fagområde
  • Deltakelse på bransjetreff som Trondheim Calling og by:Larm
  • CV-bygging
  • Verdifull erfaring

 

Denne gangen er vi spesielt interessert i å fylle følgende roller, men om du er nysgjerrig på andre felter som sceneproduksjon, booking, aktiviteter, sikkerhet, områdedesign, frivillighåndtering, matog bar, økonomi eller logistikk så er det også lov til å ta kontakt!

Liker du å være ute? Vi søker AKTIVITETSKOORDINATOR
Livestock har hatt en solid økning i interessen for sykling, og vi ser derfor etter en koordinator. Du jobber sammen med to andre i aktivitetsgruppa, og hjelper til med å koordinere aktiviteter, legge til rette for gjester og planlegge sykkelprogram. Aktivitetsgruppa ledes i dag av Amund Sand Semmingsen.

Sikkerhet
Sikkerhet er viktig for Livestock, og vi samarbeider tett med kommune, brannvesen og politi. Ønsker du å lære mer og skaffe deg erfaring innen sikkerhet og arrangement er dette er gylden anledning. Du vil jobbe tett med vår sikkerhetssjef Ingrid Maren Hoset, og blir godt kjent med alle aspekter ved å arrangere en festival.

Er du praktisk anlagt? Vi søker folk innen DRIFT OG LOGISTIKK Livestock har behov for flere folk til vår driftsgruppe. Spesielt ser vi etter deg som har er faring med el og strøm, liker systemer, bygge ting og tenke praktiske løsninger. Vi er på jakt etter en transportansvarlig og en el- og strømansvarlig, samt en egen driftssjef på Kalvstock. Vår drift- og logistikkgruppe har ansvar for å tilrettelegge festivalområdet, ta hensyn til tilgjengelighet, internett, billettsystemer og transport. Gruppa ledes av Einar Ødegård Gjelten.

Er du vår nye MILJØSJEF?
Livestock jobber i år for å bli Miljøfyrtårn og forsterke tiltak vi allerede har satt i gang på søppelhåndtering og transport. For å bli enda bedre søker vi deg som ser muligheter og ønsker å bidra til at vi som arrangører og publikum lærer om hvordan vi kan ta bedre vare på miljøet! Vi ser etter deg som brenner for miljøet, og som ønsker å inspirere andre! Du får god hjelp og støtte fra andre i arrangørgruppa og oppfølging av festivalsjef.

Er du vår nye SAMARBEIDSSJEF?
Livestock er heldig å ha mange verdifulle samarbeidspartnere, og vi har som mål å alltid velge lokale samarbeidspartnere og leverandører. Vi ønsker også å bidra til å vise fram hva regionen har å tilby. For å kunne gjøre det søker vi deg som er strukturert og nysgjerrig, og som kan hjelpe oss med oppfølging og bli bedre kjent med regionen. Arbeidet utføres i samarbeid med festivalsjef.

Ønsker du å bidra til å utvikle Livestock sitt MAT- OG BAR-område? Livestock jobber hele tiden med å tilby publikum lokal mat og drikke, og med å vise fram lokale produsenter og spennende smaker. Nå søker vi nye folk som vil hjelpe oss med det! Kanskje ønsker du å utvikle et bredere mattilbud, lære publikum om bærekraft, utvikle et tilbud spesielt til campinggjester, eller se på hvordan man kan lære barn på Kalvstock til å bli kjent med lokal mat?

Vil du bli med i vår MARKEDSFØRINGSGRUPPE?
Livestock har en markedsføringsgruppe som ledes av Marte Thoresen, og vi ønsker flere med på laget! Derfor søker vi deg som har en spesiell interesse for enten tekst, digital markedsføring, web, grafisk design, foto eller video, og som ønsker å teste ut ideene dine og bidra til at flere får bli kjent med festivalen vår! Vi ser spesielt etter en grafisk designer, innholdsprodusent, SoMe-ansvarlig og en webredaktør.

Lyst på erfaring innen ØKONOMI OG ADMINISTRASJON?
Livestock er gull verdt for å skaffe seg erfaring innen administrative oppgaver, og spesielt økonomi. Dette passer perfekt for deg som studerer økonomi og som ønsker deg mer praktisk erfaring. Og ikke hør på hva andre sier, økonomi er faktisk gøy! Oppgaver utføres i samarbeid med festivalsjef.

Ta kontakt. Send mail til Anne Linn V. Schärer, annelinn@livestockfestivalen.no eller ring 95017588

Vi gleder oss til å høre fra deg!