Foto: Rob Veldhuis / Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk

På Livestock kan du smake kortreist brygg fra Røros og Atna og nyte det med lokalmat i festivalstil – servert av Søberg gård.

Smak og lær om det lokale håndverksølet fra Røros og Atna bryggerier. Søberg gård serverer både sau, kje og gris fra Nord-Østerdalen i takt med øltypene. Selvsagt får du også mandelpoteter fra Alvdal.

Festivalmaten vi serverer på Livestock er basert på det beste Fjellregionen har å by på av lokale råvarer. 

Bryggeriet i Atna bygger på rike øl- og mattradisjoner i hjemtraktene, og har som mål å brygge et rent og friskt øl tilpasset norsk tradisjonsmat. Fra Røros bys det på flere ulike sorter – laget etter oppskrifter basert på lokale øltradisjoner fra flere hundre år tilbake – og selvfølgelig av lokalproduserte råvarer. Det blir noe for enhver smak – lyst, mørkt og hvete.

I tillegg er Livestock stolte av å kunne presentere sitt eget Livestock-øl for første gang. Med smak av frisk sitrus blir det ikke for sterkt, og passer derfor for de aller fleste. Alt dette finner du i baren vår.

Velkommen til 45 smakfulle minutter med gode, overraskende og spennende råvarer på Livestock!

Les mer: Med lokal mat og drikke som varemere