Foto: Rob Veldhuis / Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk

Lørdag på Livestock kan du smake kortreist brygg fra Røros og Atna og nyte det sammen med lokalmat i festivalstil – servert av Søberg gård.

Smak og lær om lokalølet fra Røros og Atna, mens Søberg gård serverer både sau, kje og gris fra Nord-Østerdalen i takt med øltypene. Selvsagt får du også mandelpoteter fra Alvdal.

Kl 16.00 kan du smake flere typer håndverksbrygg fra Røros Bryggeri og Mineralfabrikk, og kl 17.00 er det Atna Bryggeri som står for tur. Meld deg på her!

Festivalmaten vi serverer på Livestock er basert på det beste Fjellregionen har å by på av lokale råvarer. Bryggeriet i Atna bygger på rike øl- og mattradisjoner i hjemtraktene og har som mål å brygge et rent og friskt øl tilpasset norsk tradisjonsmat. Fra Røros bys det på flere ulike sorter, laget etter oppskrifter basert på lokale øltradisjoner fra flere hundre år tilbake – og selvfølgelig av lokalproduserte råvarer. Det blir noe for enhver smak – lyst, mørkt og hvete.
I tillegg er Livestock stolte av å kunne presentere sitt eget Livestock-øl for første gang. Med smak av frisk sitrus blir det ikke for sterkt, og passer derfor for de aller fleste. Alt dette finner du i baren vår.

Velkommen til 45 smakfulle minutter med gode, overraskende og spennende råvarer på Livestock!

Les mer: Med lokal mat og drikke som varemere