Det gikk bare to år fra den tilfeldige debutkonserten på Urørtfinalen 2010 til Team Me vant Spellemannsprisen for årets popalbum med den kritikerroste debutplata ”To The Treetops!” og var blitt Norges mest populære indieband.

Team Me fikk også fort internasjonal oppmerksomhet, med radiolisting og omtaler og konserttilbud fra verden over. Det ble to hektiske år, i kjølevannet av debutalbumet spilte Team Me over 250 konserter over hele verden. Utsolgte konserter i byer som Tokyo, Berlin, London, Paris, Amsterdam og over hele Norge. Team Me har vunnet flere internasjonale musikkpriser og blitt en suksesshistorie innen norsk musikkeksport, med store omtaler i internasjonale media som NME, The Guardian, Q Magazine, The Sunday Times og mange flere.

I løpet av 2013 ble det skrevet ny musikk. Veldig mye ny musikk. Det intense livet på veien har skapt et sammensveiset bandkollektiv, med et ønske om å gå videre både musikalsk og lydmessig i forhold til debutalbumet. Resultatet kom i form av det nye albumet ”Blind as Night” som ble sluppet 1.september 2014 på Propeller Recordings.

”Blind as Night” ble sluppet til strålende kritikker i norsk presse. Albumet gikk rett inn på 7.plass på VG-lista og singlene ”Kick & Curse” og ”F is for Faker” ble begge A-listet på P3. Team Me ble også nominert til årets liveband av P3 Gull, og Bandet er allerede offentligjort til festivaler som Slottsfjell, Vinjerock, Malakoff Rockfestival og Sommerfesten på Giske. Men før den tid venter internasjonalt albumslipp og omfattende klubbturne i Norge og Europa.

Bergensavisen 6/6

  • ”Blind As Night” vil bli stående som et av årets albumhøydepunkter.”

Østlendingen 6/6

  • ”Her tar de steget inn blant de virkelig store på den melodiøse musikkstigen.”

Aftenposten 5/6

  • Ingen lager hoiende og fengende indierocklåter som Team Me her til lands.”

Dagbladet 5/6

  • ”Av med hatten, det er en ny indie-konge i landet.” – Dagbladet

Dagsavisen 5/6

  • ”Team Me har vært det nye århundrets store popopplevelse i Norge.”

NRK P3 5/6

  • ”Helstøpt og heftig!” – NRK P3

Gaffa 5/6

  • ”Etterlengtet og enorm oppfølger av særegen art.” Gaffa

 

Hjemmeside: www.teamme.no