Med Twin Guitars, Hammond, fjellstøtt komp og fryktløst mannskor leverer The Hicks drivende countryrock med store refreng, store ego og store baller!

The Hicks ble startet våren 2011 som et coverband med countryrock på reportoaret. Etter et par utskiftninger og hard jobbing på øvingsrommet med låtskriving, utviklet The Hicks raskt sitt eget sound. Inspirert av artister som Travis Tritt, The Eagles, The Band og Lynyrd Skynyrd for å nevne noen, spiller The Hicks rock, med bein i både blues og country og et sound godt forankret i 70-tallet. The Hicks tar med seg det beste fra flere verdener og forener det i et kraftfullt uttrykk. Musikken er riff- og refrengbasert og krydret med rivende instrumentalpartier. Debut-EP’en ble utgitt i 2013, og singelslipp og musikkvideo er rundt hjørnet.

The Hicks har mange konserter under beltet. Det inkluderer flere festivlalspillinger med gode anmeldelser og omtale, og har delt scene med blant annet Team Me og Too Far Gone. The Hicks er kjent for sine energiske liveshow, og består av fem erfarne musikere med hvert sitt individuelle avtrykk. Etter en god opplevelse på Livestock i 2012, er The Hicks i bedre spilleform enn noen sinne og er svært klar for å spille på Livestock 2015!

Facebook: https://www.facebook.com/thehicksband