Vi rydder opp og rigger ned Livestock for i år, og vi er uendelig takknemlige. For alle som er med og bruker tida si på å skape en festival midt i skogen, for alle som kom, og for alle gode tilbakemeldinger.

Livestock er et frivillig drevet arrangement, og i år var det flere frivillige i sving enn noen gang. Opp mot 300 flinke folk stilte opp, og vi kan bare si tusen hjertelig takk. Denne festivalen blir til på grunn av alle de frivillige som stiller opp, og på grunn av en gjeng på rundt tjue stykker, som bruker mye tid og energi gjennom hele året – ubetalt og på fritida – på å skape opplevelser. Fordi vi synes det er morsomt, og fordi vi har lyst.

I år tok vi mange grep på programmering og området, i tillegg jobbet vi mye for å kunne gi folk en helhetlig festivalopplevelse. Og at opplevelser ble skapt i helga, det er det liten tvil om.

Derfor er det også ekstra gledelig å kunne si at det ble publikumsrekord i år. Kalvstoc, Livestock for de minste, feiret sitt andre år med en stor del flere besøkende enn i fjor. Endringene på festivalområdet og den nye scenen i skogen funket som bare det. Og de som deltok på aktivitetene fikk opplevelser de sent vil glemme.