Valkyrien Allstars avslutter Livestock med konsert på Tronfjell – 1 666 meter over havet – søndag 14. juli klokka 14.
Opp til toppen av Tronfjell går Norges nest høyeste bilvei opp til toppen, der man har rundskue. Følg skilting fra fylkesveien, omtrent 25 minutter opp til toppen.
Gratis konsert
Konserten er gratis, men man må betale veibom pålydende 150 kroner. Bomavgift betales kontant (vi har veksel), eller med Vipps. Vi oppfordrer til samkjøring! Vis hensyn til andre som ferdes langs veien oppover. Parkering skjer langs veien, så man må belage seg på å gå de siste meterne opp til konsertområdet. Vi har noen få plasser til handikapp-parkering på toppen.
 
Kle deg godt! Selv om det er meldt fint vær, kan det blåse en del på toppen. Ta ellers med det du ville tatt med på en “vanlig” fjelltur, som f.eks. noe å sitte på og en termos med varm drikke.
 
Om Valkyrien Allstars
Folkrockbandet Valkyrien Allstars slapp sin selvtitulerte debutplate i 2007 – et album som raskt solgte til gull. Siden har de fortsatt med å utforske og utfordre bruken av tradisjonelle instrumenter og gammel norsk musikk i et kontemporært uttrykk.
 
Bandet har vært usedvanlig aktive og har gjennom 10 år med iherdig konsertvirksomhet utviklet seg til et solid og lekent liveband som aldri spiller to like konserter.
 
Valkyrien består av Erik Sollid, Tuva Livsdatter Syvertsen, Martin Viktor Langlie Magnus Larsen Jr.
Konserten gjennomføres med støtte fra Sparebankstiftelsen Hedmark.