Livestock er et frivillig arrangement, og hele arrangørgruppa er med fordi vi selv ønsker det, og fordi vi syns det er helt sinnssykt gøy å se folk, både betalende publikummere, lokale og nasjonale artister og frivillige strømme til Stormoen andre helga i juli. Uten de frivillige som hvert år stiller opp som vakter, bar-betjening, i billettluka, på opprigg, nedrigg, som nattevakter og alle de andre postene som trenger bemanning, hadde ikke Livestock vært til. Vi er så utrolig takknemlige for at så mange ønsker å stille opp og bidra til det kulturarrangementet Livestock har blitt.
Vi ønsker å vise at vi setter utrolig stor pris på de frivillige, derfor får alle frivillige festivalpass og mat og drikke (ska’kke kimse av Vingelsburger og hjortekebab fra Nordihaugan!) og vi gjør vårt aller beste for at alle skal synes det er gøy å få være en del av Livestock.
Nå nærmer det seg festivalhelg med stormskritt, og vi trenger igjen hjelp fra dere. Kan du avse åtte timer i løpet av festivaluka, og hjelpe oss med å sørge for at Livestock og Kalvstock 2017 blir en suksess? Vi har mange forskjellige poster som trenger bemanning, og i år trenger vi også hjelp på Kalvstock, så her er det mye å velge i, og noe for alle (PS: En del poster krever at man er over 18 år)!
Vi håper dere vil bli en del av Livestock og Kalvstock 2017, og bidra til at vi kan arrangere festival igjen neste år!
Her kan du melde deg som frivillig!