Yogaworkshop

I år har Livestockfestivalen gleden av å tilby yogakurs og morgenyoga i samarbeid med yogaparet Anders & Berit i Ekvilibrium på Røros. Anders og Berit har lang erfaring fra yogaundervisning i inn- og utland og kommer til Livestock i år for å tilby yoga både for nybegynnere og viderekommende. Tilbudet er tilgjengelig for alle, enten du er stiv som en stock, ung, eldre, litt rar, sjenert, om du har om har masse yogaerfaring eller aldri har hørt om yoga før.

Vi ønsker deg velkommen til å ta med deg festivalsmilet og finne veien på yogamatta for en litt lengre introduksjonsworkshop lørdag kl.12.30-14.30. På workshoppen vil du få en grunnleggende introduksjon til yoga. Da kan du få en grunnleggende ide om hva yoga innebærer, både som treningsform og som åndelig føde. Samtidig får du strukket ut en stiv kropp etter konserter og fest fredag og bli klar for en ny runde med moro på lørdag kveld.

Alt du trenger å ta med er behagelige klær for en behagelig aktivitet. Vi stiller med yogamatter og dyktige lærere.

Oppmøte vil være ved loungen på festivalområdet.

For påmelding klikk her

For mer informasjon om ekvilibrium kan du se her http://ekvilibriumyoga.wordpress.com/

Morgenyoga på festivalcampen

Lørdag morgen tilbyr vi gratis morgenyoga for alle. Har du ligget på et tynt liggeunderlag eller dratt på deg en strekk i kamp om de feteste plassene foran scena på fredag, så har du muligheten til å tøye alt på plass før du kommer i gang med en ny dag med konsertopplevelser. Morgenyogaen vil finne sted på campen mellom 10 og 11. Ta med deg liggeunderlag eller annet underlag og møt opp!!!

DSC_4384 DSC_4381